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My MTB has DIABETES

Diabetes is something that cycling with me since 21 years ago, I’m 41. The blue O Project regarding the disclosure of diabetes disease associated with the practice of MTB, talking, discussing and to clarifying some aspects, from who has to deal with these two situations simultaneously.

Agave #9

Boas degustações,
Venho falar-vos de um produto de uso comum para quem pratica desportos ao ar livre e não só, claro!
Conheci este produto em 2011, nessa altura, era fabricado só nos "states" (www.chocolateenergygel.com), actualmente é produzido na Eslováquia (www.agave9.com), sendo que a distribuição, ao nível europeu, está agora muito mais facilitada.

Em 2011, depois de contactar o fabricante nos EUA, enviaram-me umas amostras para testar, texto publicado em abril de 2011 no meu blog:www.omeuBTTtemDIABETES.blogspot.com. Coisa simples, foi quase uma "foto & copy" do documento informativo anexo, mas a particularidade foi referida e mantém-se...
Actualmente com novos sabores, desenvolvidos directamente no país europeu, continuam com o sabor original de "chocolate belga", de frutos vermelhos e frutos tropicais e o "novo" "maqui berry" (bagas de mirtilo), este ultimo é uma bomba em antioxidantes...
Agave #9 Chocolate:
- 100% natural;
- Chocolate belga (com cacau);
- Indice glicémico baixo!!!
Agave #9 Frutos vermelhos e tropicais:
- 100% natural (estes dois ricos em minerais) e Vit. C.
Agave #9 Maqui Berry (mirtilos):
- Certificação 100% orgânico;
- Rico em antioxidantes, Vit. A e C, potássio, cálcio e ferro.
Para os sérios defensores de uma alimentação mais natural, esta marca é uma verdadeira opção, sendo que todos eles são adoçados com xarope concentrado de agave, sem adoçantes artificiais, corantes e/ou conservantes.

No que diz respeito ao sabor de chocolate e para quem é diabético, o seu índice glicémico é baixo, era esta a "bandeira" sendo uma particularidade interessante do ponto de vista de um diabético.
A abertura é igual aos outros, de fácil acesso - com os dentes - e os sabores são bastante agradáveis, se bem que no pico do calor e por norma, é obrigatório ter o bidom com água para diluir tudo, mas a sensação é boa e de fácil digestão, isto, no meu estômago!
Alguns dos exemplares a que tive acesso a "avaliar" foram comigo ao "Trail de Vila Velha de Rodão" - levantaram-me uma hipo de 42 mg/dL. Levo-os nas Pequenas Rotas com a família. Dou por mim a correr com um na mão ao fim de um dia de trabalho, já me compensou de um lanche fraco. Levei-os à Serra da Estrela ao EGT...
Se tiveres interesse podes visitar o site www.agave9.com e ficares a saber porque a amostra #9 foi a escolhida.
Bom apetite,
casf
-//-

My english version

Good tasting,

I come to speak to you about a commonly product used for those who practice outdoor sports and not soo, of course!

I met this product in 2011, at that time, was made only in the "states" (www.chocolateenergygel.com), now is also produced in Slovakia (www.agave9.com), for thar European distribution is now much more easy. After I contac US manufacturer, they sent me some samples to test it, text published in April 2011 on my blog: 
www.omeuBTTtemDIABETES.blogspot.com. Simple thing, it was almost a "snapshot & copy" of annex briefing paper, but the distinction was reported and remains...

Now with new flavors, developed directly in the European country, still with the original flavor of "Belgian chocolate", red fruit and tropical fruit and the "new" "maqui berry" (blueberry berries), this one is a bomb in antioxidants...
Agave # 9 Chocolate:
- 100% natural;
- Belgian chocolate (with cocoa);
- Low glycemic Index!!!
Agave # 9 Red and Tropical fruits:
- 100% natural (both rich in minerals) and Vit. C.
Agave # 9 Maqui Berry (blueberries):
- Certified 100% organic;
- Rich in antioxidants, Vit. A and C, potassium, calcium, and iron.

For serious natural diet advocates, this brand it's really a option, all of them are sweetened with concentrated agave syrup, no artificial sweeteners, dyes and/or preserves.

Regarding chocolate flavor and for those who are diabetic, glycemic index is low, this was their "flag" being an interesting feature for any diabetic person.

To open is the same as others, easily accessible - with teeth - and the flavors are quite nice, although on the peak of summer and as a rule, it's mandatory to have the water bottle to dilute it, but the feeling is good and easy to digest, at least, in my stomach!

Some of  the copies I had access to "evaluate" went with me to "Vila Velha de Rodão Trail" - raised me a 42 mg/dL hypo. I take them in small trail routes with my family. I find myself running with one in my hand ending a working day, they already compensat me from a weak snack. I took them to "Serra da Estrela EGT" ...

If you have interest you can visit the site www.agave9.com and why sample # 9 was chosen.
Good appetite,
casf

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